Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΑΣΗΣ


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Συνάδελοι, Συναδέλφισσες

-Ήρθε η ώρα να βγούμε στο δρόμο και να συμμετέχουμε σε συνελεύσεις, σε διαδηλώσεις και συγκρούσεις ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Στις απολύσεις, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, στις διαρκείς μειώσεις, στις επιτάξεις, στην τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλλουν,  πρέπει να απαντήσουμε με την μαζική μας συμμετοχή στο δρόμο και την οργάνωσή μας στους χώρους δουλειάς.
-Ήρθε η ώρα με πάθος και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειές μας. Να συγκρουστούμε με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς. Όσο και απογοητευμένοι και αν είμαστε από τα σωματεία μας, όσο και αν φοβόμαστε, όσο μάταιη και αν φαντάζει η αντίσταση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αγωνιστούμε, για να μην οδηγηθούμε σε μια αποκτηνωμένη κατάσταση εξαθλίωσης θα πρέπει να δράσουμε συλλογικά, να οργανωθούμε, να δημιουργήσουμε μαχητικά σωματεία βάσης.
-Ήρθε η ώρα που πρέπει οι εργαζόμενοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εμείς έχουμε την δύναμη να το κάνουμε αρκεί να το θελήσουμε.
-Ήρθε η ώρα με την συσπείρωση να γίνουμε σταθμός, στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, των αγώνων που θα ακολουθήσουν για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε το σάπιο σύστημα αξιών και αντιλήψεων που θεωρούμε κατεστημένο.


Γι αυτό όλοι μαζί με την παρουσία μας ας βάλουμε το λιθαράκι μας στον αγώνα που ξεκινάει με την πανελλαδική απεργία                                                              


Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2013


Προσυγκέντρωση στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ στις 10:00π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου