Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ -ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


 Τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα ότι η ΓΕΝΟΠ θα συγκαλέσει τελικά εκτάκτως οργανωτικό συνέδριο μετά από τα τελευταία γεγονότα που ακολούθησαν την παραίτηση Ν.Φωτοπουλου από το τιμόνι της ΓΕΝΟΠ. Τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι τα οικονομικά ,η οργανωτική δομή, αλλά θα αναπτυχθεί και πολιτικοιδεολογικός διάλογος.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η χρονική στιγμή που γίνεται αλλά και αυτοί που διαρρέουν αυτές τις πληροφορίες με σκοπό την συσπείρωση των δυνάμεων ώστε να βγει η ΓΕΝΟΠ έτοιμη για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν 4 μόλις μήνες μετα το τακτικό εκλογοαπολογιστικό συνέδριο.

Η αγωνία κάποιων να προλάβουν τις εξελίξεις και να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων απομένουν να γίνουν δεκάδες ρυθμίσεις που δεν λύθηκαν με την ΣΣΕ όπως επιδόματα, κανονισμός μεταθετότητας κ.α.

Η πίεση προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ έντονη και από τους ίδιους τους εργαζόμενους που δεν θα παραδώσουν τα όπλα αμαχητί.

 Μην ξεχνάμε η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ  πριν  δυο χρόνια είχε προτείνει την αναγκαιότητα διενέργειας ενός οργανωτικού συνεδρίου.

ΠΗΓΗ:ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου