Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ



13/1/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά η διοίκηση της ΕΤΕ/ΔΕΗ στοχοποιεί τον εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων της Περιοχής Αθήνας εκτοξεύοντας ύβρης πέρα και έξω από κάθε συνδικαλιστική δεοντολογία.
ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Για άλλη μια φορά προσπαθούν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για την απαξίωση του σωματείου. Για άλλη μια φορά εφευρίσκουν αόρατους εχθρούς για να ξεφύγουν από το βάρος της αποτυχίας τους. Οι εργοδότες έχουν βρει άξιους υπαλλήλους στον αγώνα τους για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τη φίμωση των εργαζομένων, με την «εργασιακή ειρήνη» να διασφαλίζεται αποκλειστικά και μόνο από την παρουσία υποταγμένων εργαζομένων. Δεν πρέπει να έχουμε καμιά αυταπάτη. Θέλουν μια κοινωνία τσακισμένη και υποταγμένη. Θέλουν εργαζόμενους με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς δικαιώματα. Σε μια συνθήκη όπου όλα είναι ρευστά και η επίθεση εναντίον μας οξύνεται διαρκώς, δεν επιτρέπεται καμία ολιγωρία.
Αντί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι να οξύνουν την ταξική τους συνείδηση, να διεκδικούν τα χαμένα ή έστω να κατανοούν την κατάσταση που επικρατεί στο συνδικαλισμό, λασπολογούν, κινδυνολογούν και επιτίθονται  σε όσους έχουν το θάρρος να αντιστέκονται και να αγωνίζονται. Όσο για την σε βάρος του προέδρου της ΤΔΕ/ΕΤΕ Π.Αθήνας εμετική ανάρτηση της ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ, την θεωρούμε τίτλο τιμής, καθώς προέρχεται από «συνδικαλιστικές καρικατούρες», που κινούνται στα όρια του ξεπεσμού.

Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι συγκεκριμένες πρακτικές και πράξεις δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν.
Θα είμαστε εδώ και θα διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις
την αξιοπρέπειά μας.


Το Δ.Σ ΤΔΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ Π.ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου